Online zorg – Huisartsenpraktijk "Het Station" – Aalten
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk "Het Station"
Stationsstraat 32A 7122 AT
Aalten

Online zorg

De online dienstverlening is vernieuwd. Mijn gezondheid.net!

Met ingang van 8 januari is de online dienstverlening veranderd. Onze praktijk heeft nu een uitgebreider en verbeterd on-line aanbod. Via het patiëntenportaal “Mijngezondheid.net” is de praktijk 24 uur per dag, 7 dagen per week online bereikbaar. De voordelen: Een goed beveiligd, persoonlijk zorgdossier • Praktijk 24/7 bereikbaar • Online een afspraak maken • Vraag stellen via het e-Consult • Medicatiepaspoort inzien en afdrukken • Uw eigen medisch dagboek.

Uw eerder aangemaakte account voor de portaal uw zorg online kan niet meer gebruikt worden. Dit account wordt niet automatisch overgezet in een account bij Mijngezondheid.net!

U dient uzelf eerst aan te melden voor deze nieuwe online dienstverlening die vanaf 8 januari 2018 in gebruik genomen is. Klik om u aan te melden op deze link.

Meer informatie treft u aan in onderstaand filmpje.

Klik hier om het inschrijfformulier van Mijngezondheid.net te downloaden.

E-consult

Via een e-consult kunt u een vraag stellen aan een van de medewerkers van huisartsenpraktijk Het Station. Dit gebeurt in een beveiligde omgeving. Uw vraag zal op een vertrouwelijke manier behandeld worden door een van de huisartsen van onze praktijk.  Zou u daarom bij het stellen van uw vraag kunnen aangeven aan wie (huisarts, praktijkverpleegkundige of assistente) u deze vraag stelt? Bij afwezigheid zal een van de collega’s dit overnemen.
Er wordt naar gestreefd uw vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden. Echter kunnen wij dit niet altijd garanderen, vanwege bijvoorbeeld nascholing, nachtdienst of andere afwezigheid.

Deze dienst is niet bedoeld voor problemen die ernstig zijn of waarbij er sprake is van spoed.

Online afspraak

U kunt minimaal 48 uur van tevoren online een afspraak maken.