Online zorg – Huisartsenpraktijk "Het Station" – Aalten
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk "Het Station"
Stationsstraat 32A 7122 AT
Aalten
Spoed Toets 1

Online zorg

Maakt u al gebruik van Mijn gezondheid.net?

Met ingang van 8 januari is de online dienstverlening veranderd. Onze praktijk heeft nu een uitgebreider en verbeterd online aanbod. Via het patiënten portaal “Mijngezondheid.net” kunt u 24 uur per dag online terecht. De voordelen: Een goed beveiligd, persoonlijk zorgdossier • 24/7 online terecht • Online een afspraak maken • Vraag stellen via het e-Consult • Medicatiepaspoort inzien en afdrukken • Uw eigen medisch dagboek.

Uw eerder aangemaakte account voor het portaal, uw zorg online, kan niet meer gebruikt worden. Dit account wordt niet automatisch overgezet in een account bij Mijngezondheid.net!

U dient uzelf eerst aan te melden voor deze nieuwe online dienstverlening die vanaf 8 januari 2018 in gebruik genomen is. Klik om u aan te melden op deze link.

Klik hier om het inschrijfformulier van Mijngezondheid.net te downloaden.

E-consult

Via een e-consult kunt u een vraag stellen aan een van de medewerkers van huisartsenpraktijk Het Station. Dit gebeurt in een beveiligde omgeving. Uw vraag zal op een vertrouwelijke manier behandeld worden door een van de medewerkers van onze praktijk.  Zou u daarom bij het stellen van uw vraag kunnen aangeven aan wie (huisarts, praktijkverpleegkundige of assistente) u deze vraag stelt? Bij afwezigheid zal een van de collega’s dit overnemen.
Er wordt naar gestreefd uw vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden. Echter kunnen wij dit niet altijd garanderen, vanwege bijvoorbeeld nascholing, nachtdienst of andere afwezigheid.

Deze dienst is niet bedoeld voor problemen die ernstig zijn of waarbij er sprake is van spoed.

Online afspraak

U kunt minimaal 48 uur van tevoren online een afspraak maken.

Een online afspraak maken geldt alleen voor zaken die niet dringend zijn!

Indien u op korte termijn een afspraak wilt, adviseren wij telefonisch contact op te nemen met de praktijk.